24 Ocak 2010 Pazar

Sahici ...


15 günlük tatil süreci dün resmen başlamış bulunuyor ve daha çözümlenmemiş durumlarım mevcut. Ne zaman oturup ders çalışacak olsam, hemen de uykum geliyor. Öğrencilik yıllarıma dönmüş gibi hissediyorum kendimi. Bi' de kar, buz nedeniyle eve hapsoldum. Dün dışarı çıktım, kara top şekli veremediğim için kartopu oynamış gibi hissetmiyorum kendimi ama bol bol fotoğraf çektim. Bu da bi'şey...
Bi' tuhafım bugün. "Aaa film izleyeyim" diyorum, vazgeçiyorum. "Bi'şeyler çizeyim" diyorum, hayır olmuyor. Uyuz değilim, mızmız hiç değil ama keyfim de yerinde diyemem! Aylak kalacak insan değilim ben. 10 saat, 12 saat çalışayım ama aylak kalmayayım ben. 2 dileğim var. Birinin gerçekleştiğini görürsem "ölsem de gam yemem" derim. Zaman!...
Not: Uğur Mumcu'yu da saygıyla anıyorum... Vatanın şu haline bakın; ne hallerdeyiz, yazıklar olsun hükümete! Gamze ileride politikaya atılırsa oyum kesinlikle ona olacak! Belki buraya bakıp gülümserim, kim bilir?


Ouf! Sıkıldım, bai şimdilik...
Deniz Seki'ye bayılmam ama bu şarkısı pek bi' hoşuma gitti. "Özrün efendisi en yakınım olur; diler, yoluma devam ederim" diyor... Desin!

4 yorum:

  1. Oooh süper walla iyi tatiller... Tatili olmayan ben gibi zavallı naapsın!! (otursun haline şükretsin işsiz güçsüz evsiz olanları düşünüp!!)
    Kendi kendime ders verdim aferin bana :)

    Neşe dolu bi kış tatili diliyorum...

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim:)Sana da kolay gelsin, Ankara'da olsam kekimle ziyarete gelirdim:)

    YanıtlaSil
  3. Sen gene kek yap benim için de ye :D

    YanıtlaSil