15 Ağustos 2010 Pazar

Bi'kaç kitap okurum ...


Uzun sayılabilecek bi' aradan sonra kısa bi' not düşmek üzere buradayım. Efenim şimdi ben bu "Ölü Ruhlar Ormanı"nı bitirdim. Ondan bahsedeceğim sizlere azıcık. Şimdi şöyle ki; biraz zaman aldı okumam oysa ki kitap çok sürükleyici, yemek falan yapma, yüzmeye gitme, çalışma, 2 günlük işi var. Neyse...
Aslında tipik bi' Grange kitabı, yine seni tahminlere boğuyor. Benim tahminlerimin arasında kitabın sonu vardı. Güney Amerika, kanibalizm ve otizmle ilgili bi'çok yeni şey öğrendim ben bu kitabı okurken. Gerilim üst seviyede, heyecan ona keza... Yeri geldi; elimden bırakamadım kitabı yine.  Gözümün önünde her ayrıntıyı canlandırabildim bu kitabında da Grange'ın. 
Ben çok sevdim, tavsiye ederim. Oih!
Ha bu arada Ayşe Kulin- Nefes Nefese'yi okumaktayım. Arz ederim!
Tık! bakalım...

7 yorum:

  1. gösteri peygamberi'nden ses sesa yok...

    YanıtlaSil
  2. Kitabın türünü biraz daha açıklarmısınız efendim, Tarihi roman, bilimkugu, polisiye vs? habir de şu reklam.hala çıkıyor bilginize!

    YanıtlaSil
  3. @Bana mı dedin?: döndüm döndüm de toparlanma faslı sürüyor halen.
    @Hayat: Psikolojik gerilim, macera, polisiye ne ararsanız var efenim. Yahu o reklam bende çıkmıyor, araştırayım ben onu bi' sağolasın...

    YanıtlaSil
  4. Kitap okumayı özledim :(

    YanıtlaSil
  5. Ben de seni okumayı özledim ama!

    YanıtlaSil
  6. Your work is great girl. :)

    I love the light under the water it looks really cool.

    All the best.
    Jamie Holmes.

    YanıtlaSil
  7. This drawing doesn't belong to me. I'm not a professional in drawing:/ But thanks you for the visit:) This is mine: http://evasaysoih.deviantart.com/ :)

    YanıtlaSil