12 Mart 2012 Pazartesi

Belim belirdi!

Baktı gördü durum fena; toto ayrı eve çıkacak kıvama gelmeye başladı. Bu gidişe bir DUR! demeye karar verdi. Önce beslenme stilini değiştirdi. Fakat o kadar da kolay olmadı. Ne zaman rejime girse annesi sütlaç, börek gibi süperötesi gıdalar yapmaktaydı. Çünkü ne zaman diyet yapmaya kalksa misafir geliyordu. -Aslında misafir her zaman geldiğine göre, burada bi' mantık hatası ortaya çıkar ki o her zaman diyet yapmıyordu. Karıştı di mi kafalar? Heh! Tamam o zaman!-
Haftada ortalama 4 gün spor sonrası, kaybolmaya başlayan beli tekrar ortaya çıktı. Bunu bir bar çikolatayla kutlamadı tabii ki. Daha da motive oldu. Vermesi gereken bir 5kg vardı ki, birinden zaten kurtulmuştu. Uzun yazılar okutmamak adına bu kadar yeter bence. Durum budur! Tık!

4 yorum:

  1. Afferimm benin tatlıma:) sen belli de belsiz de güzelsin her halinle ama kendini hangi halinle begenip mutlu oluyorsan öyle kal:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyy canım Sultanım benimmm :* Hareketsizlikten bu yıl şiştim de neyse ki veriyorum. 1 hafta spor nasıl da şekillendirdi valla mutlu oldum çok :) Kocamaaaağn ama kocaman öptüm :*

      Sil
  2. o belirginlesmeye benim de ihtiyacim var su aralar ama rejim yapmak nasil zor geliyor :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) İlk 1 hafta biraz sıkıntılıydı sadece nasıl tatlı istedi canım anlatamam. Ben ki şekersiz çay içemezdim, şu an içiyorum. Ha seviyor muyum= Hayır tabii ki ama bugün itibariyle 2kg oldu ve sporla şekillendim tekrar. Kaldı 3 :) Hadi sen de başla! :)

      Sil