9 Mart 2010 Salı

"Kısmetse gelir Yemen'den, kısmet değilse ne gelir elden!"



Uzunca düşündüm; ne yazsam, nasıl başlasam bilemedim... Arada gözüm fotoğraflarına da takılmadı değil...
George Clooney!
Olağanüstü adam! Dün arkadaşlar arasında sohbeti döndü. Kadın milletinin sadece %2'lik kısmı beğenmiyordur bence bu adamı da şaşarım... "Keşke yeryüzünde hiçbi' kadın beğenmese de bana kalsa" diyeceğim de o zaman da zorunluluktan gelmiş gibi olacak... George beni tanısa, başka kimseyi görmezdi ki gözü! Ben de ona bu şarkıyı söylerdim. 

"I love your personality
But I don't want our love on show
Sometimes I think it's insanity
Boy, the way you go.
With all of the girls on the corner
Oh baby, you're the latest trick
Oh, you seem to have their number
Look they're dancing still.
And I don't wanna dance
dance with you baby, no more
....."
George bana aşık olsa- ki bunu sözlüğe başlık olarak girsem, hangi "bkz"lar sıralanır tahmin edebiliyorum- amma da güzel olurdu yahu...
Sabah Como Gölü kıyısında yürüyüşe çıkardık. 179cm imiş kendisinin boyu, unutulacak önemsiz bilgiler kısmına beynimin bunu da yazdm az evvel. Çok şık dururuz biz yaaa... Sonra Josh Holloway'in eşini beğenmeyen hatunlar bize de burunlarını sokarlar lakin avuçlarını yalarlar. Çünkü Eva güzel hatun, yahu Eva'nın gözleri yeter. Sonra edecek laf bulamazlar tabii... Sonra ben George'u film çekimlerinde sette yalnız bırakmam ki... Kıskançlıktan değil haaa; sadece ayrı kalamadığımızdan- puhahahahahaha:) burada gülüneybıl- Yoksa ben George' a güvenirim yani bakmaz o, bilir ki Dünya'daki en tatlı hatuna zaten sahip, daha iyisi yok ki... Olsa da bilir ki "Eva bi'tane, başka Eva yok!" Hatta George bana daha fazla zaman ayırmak için sinemayı bıraksa İbiza'da bi' Tekel Bayii açsak biz, sonra ben öğlenleri ona sefer tasında yemek götürsem, 3 tane de oğlumuz olsa,.... olsa da olsa ... hahahahahaaaaa :)


Not: Bu notu bu yazıyı yazdıktan yaklaşık bi' 45 dk sonra yazıyorum. Epeydir okumuyordum blogları ve Zeko'yu okudum, çoook etkilendim ve dedim ki "çoklara sahip olabileceğim halde, elimdeki azla yetinmeyi hep çok iyi başardım, bu yüzden kalıcı değil kırgınlıklarım, mutsuzluklarım, bu yüzden umutsuz hiç olmadım!" Oih! Okuyun bence, ağızda kalan tat mükemmel!

8 yorum:

  1. eheheh ben bu adamla yatıyorum geceleri. odamda posteri var:))

    YanıtlaSil
  2. "eheheh ben bu adamla yatıyorum geceleri" kısmını gördüm yorum sayfasında, yüreğime iniyordu Stuvencım, etme eyleme... :)

    YanıtlaSil
  3. çorç beni açmıyor valla. azınlıktayım yani.

    YanıtlaSil
  4. Corç Corç değil taşşş valla, maaşallahı var adamın! :) Beni çok açıyor, oih! :)

    YanıtlaSil
  5. Yaşlandı bea. Tvde göründüğü gibi değil aslında :D

    YanıtlaSil
  6. Ya akşam bazı videolarını izledim "martini" reklamındakileri... Evet yaşlanıyor ama nasıl bi'şey yine de şu fotoğraflar yahuuuu... Oooof of! :)

    YanıtlaSil
  7. ben de azinliktayim sanirim:)su %2 lik kisim:)

    YanıtlaSil
  8. Hoşgeldiniiiiz :) Evet evet beğenmeyin siz de bana kalsın Corççuğum :) Yine yine beklerim efenim:)

    YanıtlaSil