2 Mayıs 2010 Pazar

Sayıklamalar...

Performanstan düşme gözleniyor bende bu yazma hususunda farkındayım. Oysa ben eskiden... Neyse... Öncelikler değişiyor tabii ki.
Dostumun nişan töreni vardı tam 1 hafta önce... Çok eğlendik, kuaförde başladı kıkırdamalarımız, salona taşındı, derken kendi aramızda bi' eğlence mekanına ve sonra evde devam edip, noktalandı. 3 yakın kız arkadaş, karşılıklı döktürdüğümüz anı ve damat beyin, babası ile karşılıklı oynamalarını unutamayacağım.
ve şunu diledim: Allahım sen bana oynamaya, dans etmeye bayılan bi' eş verme, ha vereceksen de tamam uyarız da fazlası beni aşar. Bi' de şunu anladım; davul-zurna varsa ben mükemmelim de, orkestra varsa içimden hiç gelmiyor be blogger...
Bugün eski kurumumdan bi' arkadaşımla buluştum. Bebek bekliyor 7 aylık.Bi' oğlan hem de. Kuzey ve Aras isimleri arasında kalmışlar. Bana hiç düşmediği halde "Aras" dedim, "Kumral Ada Mavi Tuna'dan etkilenip... O kadar duygusallaşmış ki anlatamam. Nekocuğum; aynen senin triplerini atıyor benim arkadaşım da. Demek ki hamilelikte normal şeyler bunlar. Konuştuk, dertleştik, özlem giderdik Daha sık görüşme kararı aldık. Haftasonları dinlenemez oldum. Tam 3 haftadır düğün-nişan-nişan şeklinde devam ediyor etkinlikler. Azıcık evimde oturayım ben yaaa... Neyse.. Tatlı telaşlar bunlar ve sevdiklerimin en mutlu anlarını paylaşmak beni de çok mutlu ediyor. 
Bu hafta Lost yayınlanmadı... Alışmışım, Mayıs sonu gibi bitecek ya; ben de boşluğa düşmemek için House M.D. izlemeye başladım "White Cream" sayesinde. Teşekkürü borç bilirim kendisine. 
Valla yazmaya yazmaya unutmuşum, çabucak sıkılıveriyorum... Güzel şeyler olacak adım gibi biliyorum. Yaz gelsin artıııık!
Hadi bi' tık bakalım!

6 yorum:

  1. Bunlar hamilelikte aşerme kadar normal sanırım. Bi de lohusalık dönemi versiyonu var :D

    İsim koyma kısmının tüm çocuk yapma olayının en zor kısmı olduğu kanaatindeyim. Bu fikir henüz doğum yapmamış olduğumdan kaynaklanıyor olabilir tabii :P

    Oynayan koca istemiyorsun ok ama bence isteğini oynayabilen ama oynak olmayan bir koca olarak değiştir. Zira düğünün bizimkine döner. Gerçi biz hiç oturmadık çok eğlendik ama sonradan izlerken karı-koca halimize çok güldük :D

    YanıtlaSil
  2. Lohusa şerbeti duydum da içmedim sanırım:) İsim önemli canım yaa, düşünsene Abdulmuttalip, Hamdiye... Zor isimler bunlar. Adıyla bi' ömür:)
    Haklısın sanırım, oynayabilsin ama oynak olmasın. Ben de oynayabiliyorum lakin oynak değilim. Tatlı anılar bunlar :)

    YanıtlaSil
  3. davul zurnayla çoşup oynayan, orkestrayla romantikleşen bi koca nağsip etsin yüce rappim.sonra onlar erdi muradına biz içtik loğsa şerbetini demek nağsip etsin mevlam. ağmin.

    YanıtlaSil
  4. Ağğğmin efenim, hep birlikte oynamak dileğiyle teşekkür ederim :) Muah!

    YanıtlaSil
  5. evacığım,
    sesin çıkmıyor. merak ediyorum. anlat biraz yahu. ne oldu nişanlar bitti mi? okuduğun kitap? izlediğin film? pişirdiğin fesleğenli mammalar? gezip gördüklerin? gıcık olduğun insanlar? sevdiğin insanlar? mutlu ettiğin insanlar? yeni ördüklerin? lostun son sezondan ne haber?
    bi ses çıkar kuzum!

    YanıtlaSil
  6. Seni çok seviyorum Altın Hanımcığım, hakikaten çok seviyorum, özlüyorum da geçtiğimiz yılı. Oih! Yazacağım bu gece, birazdan. Muah!

    YanıtlaSil