12 Haziran 2010 Cumartesi

"Aşk Tutulması"

Hayatımıza yön veren bi' gerçek var Türkiye'de; o da "sınav" hatta "sınavlar". Bugün en miniklerim, başımın et tatlı belaları 6.sınıflarım giriyorlar SBS'ye, hatta şu an ter döküyor bebeciklerim. Eskiden kızardım çocuk anlamayınca, unutunca, neden 16'da 10? derdim kudururdum. Sonra mükemmel bi' insan bana dedi ki; sen 1 hamburgerle doyabilirsin ama bazılarına 1 yetmez, 2,3 hatta 4 tane bile yiyen olabilir bi'defada... "Dank" etti işte o vakit. Bi'de ben sinirlenemiyorum, yani çocuk bu şımaracak tabii, hatta bazen ben coşturuyorum bunları ama kararımızı biliyoruz biz. Velhasıl en kıyamadıklarım şu an sınavda ve bende de garip bi' heyecan. Keşke şu sınav olmasaydı da babalarıyla oturup Dünya Kupası maçlarını izleselerdi ya da tenis oynamaya gitselerdi, ya da yüzselerdi. Hiç olmadı evde annenin ayağı altında dolaşıp huzur verselerdi. Eğitimci blog arkadaşım, ilk gözağrım altinolanherseyparlamaz; umarım Ege'nin zamanına kadar sepetleyeceğiz bu sınav illetini. Ve Nekocum; Prensesle haftasonları birlikte dolu dolu vakit geçirebileceğin günler umut ediyorum. 
Akşam sinemaydı, filmdi derken aklıma geldi uzun süredir evde film izlemediğim. Robin Hood'u beğenmeyen bi' arkadaşımdan etkilenip izlemeyi erteledim. "Çok ekşın kaldıramaz bu bünye bu aralar" dedim ve hep aklımda var olan "Aşk Tutulması"nı izledim. E tabii ki Tolgahan Sayışman'ın da rolü vardır bunda muhakkak. Asılıyorum dikkat: Heyyy Allaaaam yaaa, o nası' bi' varlık ola ki? Neyse... Sahibine bağışla sen... 
Filmde kahkahalar da attım, hıçkıra hıçkıra ağladım da. Burada şuna dikkat çekerim: Ağlayabiiiildim! E buna sevindim tabii ki! Eskidendi o hüngür hüngür zırlamalarım filmlerde ya da yolcu uğurlarken. Sonra bi' dönem "aman be film işte"lere boğuldum ve şimdi izlerken hissettim sanki. Çok da eğlenceli vakit geçirdim, iyi ki izlemişim. İhtiyacım varmış. Romantik-komedi filmleri seviyorum "50 First Dates" gibi.
Demem o ki; e ben sıkıldım ama şimdi yazmaktan. 
Bi' sonraki yazımda okuyacaklarınız:
1. Balık tutma maceralarım-volume 1
2.Masal kitabım -oley oley- 
E gittim ben. Muah!
Filmin sonunda çalan şarkı için hadi bi' tık!
Fragman:


4 yorum:

  1. fenerbahçelilerin çok sevdiği bir filmdir bu :)

    YanıtlaSil
  2. Ne sevimliydi o fanatik halleri... :)
    Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımını özellikle destekliyorum ;)

    YanıtlaSil
  3. evet ya. sepetlememiz lazım kesinlikle. sepetleyemezsek bizim sepetlenmemiz lazım burdan.

    YanıtlaSil