15 Temmuz 2010 Perşembe

Fasa fiso!


  Hani bi' laf vardır: "Görmediğin..." devamını getirmiyorum tabii ki. Demem o ki: Görmedik değilim. Sadece şanslıyım arada bunu biliyorum. Gördüğünüz terliklerin piyasa fiyatını bilmiyorum. 40TL'den ucuz olduğunu sanmıyorum. Çünkü hakiki derisi ve Bella markası. Ben 35 numara tek kaldığı için 20TL'ye aldım. Ben ki ayakkabıya dünyanın parasını veren adamımdır. Kaliteyi hiç bu kadar ucuza bulmamıştım. 
Bu alışveriş sonucunda ne öğrendim? : Kıyıda köşede kalmış tenha ve minik dükkanları es geçmeyeceksin.
2. fotoğrafta gördüğünüz çantayı da 25TL'ye aldım. Kocaman, valiz niyetine kullanılabilir. Üstelik içinde netbook için ayrılan bi' bölüm de bulunmakta. Bu kadar büyük çanta almazdım da haritalara olan özel ilgim beni bu çantayı almaya yöneltti. Eski bi' harita kaplı üzerinde gördüğünüz gibi ve ileride evimde eskitilmiş harita kaplı Dünya küresi görürseniz ya da duvar kağıtlarımı harita şeklinde görürseniz şaşırmayın, son derece sağlıklıyım. Bendeki merak da bu işte!
Sıkıldım yazmaktan. Oih! Tık!

4 yorum:

  1. Ayak numarası 35 olanlara hep sinir olmuşumdur!! Çünkü kıskanıyorum :) Sezon sonları her mağaza size çalışıyor hem de %70e varan indirimlerle :D

    YanıtlaSil
  2. 35-35,5-36 işte:) Ya ama öyle deme Nekocum yaa, 35'ten 1 adet geliyor her mağazaya, o da sana denk gelirse, yalnız spor ayakkabıda çocuk reyonundan alabiliyorum yarı fiyatına üstelik bi'kaç çift :)

    YanıtlaSil
  3. Ben nerelere sokayım şimdi bu 37.5 ayakları mı? numaraya bak! 37 denesem dar gelir 38 denesem bol. Buçukları da herkes yapmıyor zaten. Klasik model ayakkabı bulmakta zorlanıyorum. Babet bile bulamıyorum. Anca spor ayakkabılar... Yada az sıkacak ben de dişimi sıkacağım..

    YanıtlaSil
  4. Heybetli bi' Neko olmalı karşımda o zaman :)Spor ayakkabı candır, babet sevmiyorum ben yahu, yani güzel modelleri var tabii de seçiciyim sanırım. oih! :(

    YanıtlaSil