9 Temmuz 2010 Cuma

Karmaşa Halleri...


Bugün kuaföre gittim ve karamelden kızıla dönmeye uğraşan saçımı 
karamel-fındık kabuğu-açık kahve 3'lemesinin ortasını bulduracak şekilde boyattım. Benim hayal ettiğim, tasarladığım renk nihayet oldu. Çok mutluyum. Oih!
Ben "hayatta boyatmam saçımı, benim saç rengim çok güzel!" diyordum, geçen yaza kadar... İşler öyle gitmedi. Bi' anda aklıma esti ve "bu renk bana süper oldur" dedim ve oldu da.. Sonrası devam işte ama gerçekten çok beğeniyorum. Hani evet şu an okuduğunuz bi' kız muhabbeti ama neticede benim günlüğüm. Ben bu rengi çok tuttum arkadaş! Kuaförüm saçımı kuruttu. Dedi "nasıl?" dedim "10 numara!" Sonra gittim kahveli sarılı, kumaş, fiyonklu miyonklu ama şık bi' taç aldım. "Cuk!" oturdu. Aynaya baktığımda gözlerimin içinin pırıl pırıl parladığını görüyorum. Genelde gülümseyen yüzümün ağız ve kulak mesafesinde daralmalar var bugün. Demem o ki : Değişiklik mutlu eder!
Yarın gereksiz, saçma-aslında burada aklıma gelen tüm argo kelimeleri sayabilirim, siz saydığımı düşünün- KPSS var. Hayat bakalım bizlere ne getirecek? 
Tık bakalım!


Not: Bünyeden endişe eksilse daha güzel olacak eminim. Pek alışmışım... 

4 yorum:

  1. O nası bi renk karışımıdır öyle:)Değişik ve mutlu eden.Yarın için başarı dilemiyorum.Hak ettiğin neyse o olacak zaten.Umarım sonucu mutlu eder.

    YanıtlaSil
  2. :) Bebişiniz Dünya'ya hoşgelmiş. Sınav sonrası uğrayıp bi' tebriğe gelecektim. Benden önce davrandın. Ya renk süper oldu da şu laf taş gibi geldi valla. "Hak ettiğin neyse" 1 aydır çalışıyorum ben, sene boyunca çalışmak için fırsatım olmadı diyebilirim. Ama kesinlikle orada olmayı, orada olan çok kişiden fazla hakediyorum!Hayırlısı neyse o olsun diyelim bari, kes at yapıp. Teşekkürler dileklerin için, uğrıcam, bakamadım bile fotoya...

    YanıtlaSil
  3. Evet hoş geldi gerçekten:)Yok aslında sandığın anlamda taş olsun diye yazmamıştım onu.Ki kısa yazınca öyle sanılmasına şaşırmamalıyım aslında.Benim üşengeçliğim, afedersin. Gerçekten iyi dileklerle mutlu bir sonuç umdum senin adına.
    Başarı dilemiyorum; başarmanı dilemiyorum demek değil.Eğerki bu saçma sınavdan iyi bir sonuç alıp devlette çalışmaksa seni mutlu edecek olan benim dileğim seni milli eğitim bakanı yapar emin ol:)

    YanıtlaSil
  4. Ayyyy:) Çok teşekkür ederim güzel dileklerin içiiin. Şimdi geldim eve, Pek bi' rahatladım. Koca bi' yük kalktı sırtımdan. Bu his bana yeter zaten:)

    YanıtlaSil