18 Ocak 2011 Salı

Belki de canım oyun oynamak istemiyodur. Hıı? Kim bilir?

Şimdi ben ara falan veriyorum ya buraya çokça, bi'çok işle ilgileniyorum aslında, yani zaman ayıramıyorum demem daha mantıklı olacak! 2007-2010 arası dönemde cıvıldıklarıma sayıyorum bu suskunluğu. Burayı geçtim, normalde de eskisi gibi konuşmuyorum ki ben! Böyle mi olgunlaşılıyor? Ben evet olgunum o halde! Bi' ara "yerindedir, yakışır" diyerek cümlelerin sonuna "..." yı koyuyordum ki bu aralar "!" kullanmaya başladım, tehdit içermiyor yanlış anlaşılmasın! Şimdi aşağıya yazacaklarımdan sorumlu değilim şu saatte. Başlıyorum:
1. Uzun gece yolculuğu yapmak istiyorum ama otomobili kullanan ben olayım istemiyorum. Sevdiğim müzikler çalsın her türlüsünden. Gideceğim yere hemen varamayayım, yani vücudum tepki vermeye başladığı an "çok güzel bi' yolculuktu" diyebileyim.
2. Yanlış işer yaptığını düşündüğüm insanları sandal küreğiyle ıslah edene dek dövmek istiyorum. Hıhım evet bunu çok istiyorum.- Deseler ki: Peki Eva, al sana sandal küreği, döv dilediklerini... sanırım küreği vuracak gibi kaldırıp "değmez" der arkamı dönüp giderim.ahah böyle de gururluyum ama 2 tane vursam da fena olmaz.-
3. Hayatımda kayıp olarak nitelediğim bi' 2 sene var. O 2 seneyi yaşamış olmanın ne hissettirdiğini bilmek istiyorum. Getirilerini, bana kattıklarını sayıp sayıp mutlu olmak istiyorum. Şimdilik bi' 2-3 şey sayabildim. Ötesi yok. Zaman geçtikçe oturuşacak sanırım, bakalım bakalım...
Yazarken yazarken tv'de gözüm Banu Alkan'a takıldı da ahah ne garip kadın, evlerden ırak! Neyse...
4. Kurduğu 3 cümlenin 2'sinde kendini öven insanları hayatımdan uzaklaştırmak istiyorum ki bu zor değil, yapıcam!
5. Şampuan alırken üzerinde yazana artık aldanmak istemiyorum.
6. Otomobil kullanırken, debriyajdan ayağımı çektiğim anda araba titremesin istiyorum.  Sonra duruyor falan, ohooo o!
7. Köri soslu tavuk ve halujla adımın anılmasını istemiyorum, diğer yemeklerime de güveniyorum.
8. Valla hiç üzülmek istemiyorum. -Bu en önemli madde, araya sıkıştırdım, kimse anlamasın diye ;) -
9. Bizim bloğun kapısındaki şifrenin kimin doğum yılı olduğunu merak ediyorum-1970-.
10. Kışı uyuyarak geçirmek istiyorum, olmadı göç falan edeyim ben sıcak ülkelere.
11. Herşeyden, İstanbul'dan bile vazgeçip Ege'de bi' sahil kasabasında yaşamak istiyorum-eheh herkesin moda hayali sanki ama ben yapıcam emekli olunca-
12. Ağzımdan çıkanın bıçak gibi keskin olmasını istemiyorum. Bu kadar kararlı olmasam iyiydi de neyse...
13. Göründüğüm kadar umursamaz olsam da fena olmazdı.
14.Paradan nefret etmekle birlikte, seneye şimdiki kurumumda çalışmayacağımı tüm benliğimle söylüyorum. Tongaya düşürmeye çalışan patron ve yöneticiler istemiyorum!
15. Evlenen arkadaşlarımın, evlendikten sonra sarışın olmalarına anlam veremiyorum. Hayır şimdi, yakışanı vaar, yakışmayanı var!- Bana yakışır o ayrı da offf neyse...
Düşündüm de ben gerçekten çok huzurluyum. Şu an keyfim yok aslında ama huzurluyum, tuhaf...
Yazmaktan sıkıldım.
Tık!

4 yorum:

  1. iyi ve huzurlu olmana sevindim.
    bi çok işle ilgilenmenin arasında bi ce de böyle.

    YanıtlaSil
  2. Özledim ki seni, huzurluyum evet ufak tefek aksilikleri saymazsak herşey yolunda. Şimdi senin bloğa bakıyorum, Ege Bebek diyemicem artık, koca adam olmuş maaşallah :)

    YanıtlaSil
  3. 1. Madde: Gece olmasa gündüz olsa bana da uyuyor. Yolda olmak gideceğim yere varmaktan çok daha keyifli..

    6. Madde: Otomatik vites araba çok rahat walla...

    15. Madde: Bence her erkeğin gönlünde bir sarışın yatıyor, evlenen kadınlar kocalarından bunu hissedince sarışın olmaya çalışıyor. Sarı saçın insanı yaşlı gösterdiğini düşünmüşümdür hep. Hele bir de röfle möfle.. öff..

    buraya yeniden yorum bırakmak güzel ^^

    YanıtlaSil
  4. Nekocuuum; seni okumak ne güzel oldu! ahah çok şaşırdım:) 15. madde'ye yaklaşımına pek güldüm:) eheh haklısın sanırım. Hemen senin bloğu okuyayım ben bi! :)

    YanıtlaSil