10 Mayıs 2011 Salı

Bizimki olsa olsa sonsuz içerikli kısa film olur!

Portofino'ya girmek için araç kuyruğunda beklerlerken Fisun, dizinde uyuklamaya çalışan Supi'sinin başına dokundu nazikçe "uyuma!" dedi, "uyursan biteriz." 
Esas Kız Fisun: Mütevazılığı bi' kenara bırakamaz ama bırakırsa da gerektiğinden de iyi kalpli olduğunu söyler. Fisun çogsel benimser, sahip çıkar, mutluluklara boğar ve karşılık beklemez, yeter ki huzurlu olsun. Fisun kıskanmayı sevmez. "Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak" deyimini aklından çıkaramaz. Fisun her seyahatlarını çizer, Fisun'un kutsal kitabıdır sketchbooku. 
Fisun'a göre Supi; doğum gününde aldığı onca güzel hediyenin en güzeli, en değerlisidir. Sallayınca kar yağan minik küreleri izler gibi hiç durmadan Supi'sini izleyip onla sohbet edebilir. Supi Fisun'da çok şeydir.
Esas Oğlan Supi: Supi=Müzik'tir. Kurt Cobain, Queen... Supi şaşırtmayı, mutlu etmeyi çok sever ve Fisun'unu 1786 kez öper. 
...
Fisun paniklemiştir; derken eli silinmeye başlar, derken kolu yok olur. Supi'si hala uyumaktadır. Sesini duyurabildiği kadar bağırır, bağırdıkça zaman daha hızlı akmaktadır, derken ağzı da silinir, burnu da gözleri de... Fisun yok olmuştur. Supi uyanır, hiç Fisun'u olmamış gibi hayatına devam eder. 
Bazı masallar başlamadan biter!
Tık!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder