25 Haziran 2011 Cumartesi

Gerekirse 40 fırın saçmalayabilirim!

Kendinden büyük adımlar atarak, hızlı hızlı çıktı merdivenleri elinde çilekli sütü! Şöyle bi' bakındı. Rüzgar boynuna dokundu, gıdıklandı. O ara saçlarını Clear for Men'le yıkadığına şükretti. Mis koku, uçuk mavi dumanlar çıkararak önce tepesinde dolandı. Sonra yavaşça uçup gitti. O, sütü son kez hüpürdetme çabasındaydı. 
Tüm bunlar olurken aklı sadece Bon Jovi konserindeydi. "O iptal olmasa bari!" dedi ve kapının arkasına dayadığı süpürgesine binerek hızla uzaklaştı. Halbuki alkollüydü çilekli sütten nasıl olduysa. -ahah çilekli sütten hamile kalmak gibi oldu- Ne alaka dimi? Bu saatte anca bu kadar! Muah!

4 yorum:

  1. mahalle baskısı ve konser alanına dışarıdan alkol getirilmesi yasak olduğundan kahramanımız çilekli sütün içine vodka karıştırmış olabilir.

    YanıtlaSil
  2. Kahramanımızın mahallesi baskı nedir bilmez? Buzdolabında rakı,şarap, vodka olmayan yoktur. Bu hususta elinde viski ile gezebilir, problem yok da konser alanında bu naneyi yiyebilir, yemişliği boldur evet! :) Denesem mi ki? Olmadım da değil hea çilekli süt-vodka mis olur sanki? :)

    YanıtlaSil
  3. çilekli süt-vodka!? ilginç bir karışım. denemek lazım.

    YanıtlaSil